Kleurets voor een relatie

Wil je een relatie geschenk voor ons maken?

Dat werd me gevraagd door goede vrienden die al een jaar bezig waren een kleine erg oude boerderij te restaureren.  Op een prachtige plek in Twente, hadden ze hun oog laten vallen op deze al jaren leegstaande bijna bouwval.

Een relatiegeschenk dat ze wilden geven aan de mensen die hun hebben geholpen om er een prachtige woning van te maken.

Toen ik er een tijdje rustig over na had gedacht, leek mij een ingekleurde ets het cadeau.  Een ets is bij uitstek geschikt om een oplage te maken. Maar door iedere afdruk apart in te kleuren wordt ieder exemplaar een beetje een unica.

Een mooie foto die gemaakt was tijdens de bouw, werd mijn uitgangspunt. Het formaat van de zinkplaat werd 18 bij 22cm.

Omdat ik het bouwwerk nooit gezien had, kon ik mijn schets vrij maken, zonder de werkelijkheid na te tekenen, waardoor het meer een indruk van de sfeer is geworden

Het is wel een werkje, alle 20 afdrukken te drukken en in te kleuren.  Maar het resultaat werd mooi.               

Mijn vrienden erg tevreden en hun relaties blijverrast.

Het maken van een ets blijft een mooi proces en van een stapel mooi ingelijste kleuretsen word ik zelf ook nog steeds heel blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WILLEMIENHOLTERMAN.NL

Anthonie van Dyck Straat 2
7412 RM  DEVENTER

WILLEMIENHOLTERMAN.NL - COPYRIGHT © 2018 ITHH.NL